kulcsszavas optimalizálás

Weboldal fejlesztés- weboldalak tervezése, áttervezése - Iroda: Pécs, Ady Endre utca 30.
Telefon: 06 72 224 280, Mobil telefon: 06 30 363 431 Email: reklam1@t-online.hu
Online kommunikáció 


weboldal elemzés

hirdetési tanácsadás

 

nyomdai kivitelezés

 
weboldal tervezésWeboldal tervezés, áttervezés
 • Célunk, hogy teljes vállalati megoldásokat nyújtsunk a weboldal tervezésben és megvalósításban azon ügyfeleink részére akik szeretnének az internetre kikerülni. Segítünk megvalósítani a legegyszerűbb logó tervezéstől egészen a legösszetetebb honlap adatbázis integrációjáig. Olyan testre szabott megoldásokat kínálunk ügyfeleinknek amelybe benne van a több éves szakmai tapasztalataink és ötleteink. Így az Ön cége is egy letisztult, dinamikus, friss és nem utolsó sorban funkciónális és felhasználóbarát weboldalt kap tölünk.
  Csapatunk szakértői törekednek az egyedi és személyes megközelítésre.
 • Teljes megoldást kínálunk website design web-és e-kereskedelem fejlesztésére.

 • Szem előtt tartjuk, a részleteket az ügyfeleink követelményeit. A fejleszteni való honlapon, elsőbbséget élvez a tervezett közönség / piac és az általános felhasználói élmény.
 • Körültekintő munkával megismerjük az Ön igényeit melyet összevetünk a piac igényeivel és ez alapján tervezzük és alakítjuk ki leendő weblapját. Ha rendelkezik cége már weblappal akkor elsősorban elemezzük honlapját és a elemzés eredményének függvényében javaslatokat teszünk annak korszerűsítésére. Felhasználjuk a legújabb keresőmarketing eszközöket, hogy weblapja a lehető legtöbb látogatót hozza az Ön számára is.

  Kiemelt hangsúlyt fektetünk a vizuális megjelenésre így a grafikai terveket szakképzett, több éves tapasztalattal rendelkező szakembereink készítik.
 • Egyedi igényeknek megfelelő, cégre szabott internetes weboldal tervezési és programozási megoldásokat kínálunk minden ügyfelünk részére.

 • Ismerje munkafolyamatunkat az első konzultációtól, a végső publikálásig:
 • weboldal tervezés
 •  

 • Ha úgy érzi, hogy a megtervezett üzletmenete nem olyan eredményt hoz amit elvárt volna. Van már weplapja, de nem hozza a megfelelő mennyiségű látogatót. Ha most gondolkodott el azon, hogy cégét szeretné megmutatni az interneten keresztül is, forduljon hozzánk bizalommal. Szolgáltatásaink széles palettájában megtalálja a weblapkészítéstől kezdve a banner gyártáson át egészen a flash animációs megoldásokat az Ön számára is kedvező áron.

 • Vállalkozásunka következőket kínálja Önne is: weboldal tervezés, weboldal készítés, webáruház készítés, banner tervezés, designtervek készítése weboldal programozása, flash animáció, dinamikus és statikus flash weboldal készítés, interaktív flash bemutatók, keresőoptimalizálás, e-mail marketing, Online Pr, kulcsszavas optimalizálás.

 • weboldal készítés Ha felkeltettük érdeklődését, forduljon hozzánk bizalommal!


weboldal tervezés

 

Hirdetési tanácsadás - marketing kommunikáció, médiavásárlás, weblap készítés, weblap fejlesztés, online kommunikáció 1994-2009 © Copyright Kordé Anita. - Pécs!

 weboldal tervezés 06 72 224 280, Mobil telefon: 06 30 363 431 reklam1@t-online.hu weboldal tervezés - ecard

reklám, hirdetés, marketing, marketing kommunikáció, kommunikáció, hirdetési tanácsadás, médiaoptimalizálás, médiavásárlás, arculat, kisarculat, nagyarculat, web, website, webdesign, DM, direct marketing, sajtó kommunikáció, grafika, tervezés, látványtervezés, szórólapok, weblapok tervezése, autódekoráció, ajándéktárgyak

 

Weboldal elemzés