marketing tanácsadás

Hirdetési tanácsadás - Reklám és marketing kommunikáció - Iroda: Pécs, Ady Endre utca 30.
Telefon: 06 72 224 280, Mobil telefon: 06 30 363 431 Email: reklam1@t-online.hu
Online kommunikáció 


marketing tanácsadás

 

marketing tanácsadás

 

weboldal elemzés

 

marketing tanácsadás

 

marketing tanácsadás

 

 

 
marketing tanácsadásMarketing tanácsadás
 • Örülök, hogy úgy döntött, érdekli a személyre szabott marketing tanácsadás lehetősége.
  Ez a legjobb választás akkor, ha Ön teljesen a saját vállalkozására szabott ötleteket, eszközöket szeretne bevetni annak érdekében, hogy többet hozzon ki már meglévő vállalkozásából, vagy esetleg kiegészítse-megtámogassa azt egy jól működő online vállalkozással.

 • Sajnos pont a kis- és középvállalkozók küzdenek leginkább azzal a problémával, hogy kevés pénzük marad marketing eszközökre, reklámozásra, pedig ha jól választják meg a marketing eszközöket, akkor azok a befektetett összeg sokszorosát hozhatják vissza!

  A személyre szabott marketing tanácsadás kellemes, családias, kötetlen beszélgetést takar. Közösen megvizsgáljuk vállalkozásának tevékenységeit, jelenlegi helyzetét, és az Ön vállalkozására szabott tanácsaimmal, gyakorlati eszközökkel, ötletekkel segítem Önt, hogy sokkal többet hozhasson ki üzletéből. Nem lexikális tudást adok, hanem gyakorlati útmutatást. olyan kézzelfogható eszközöket, és ötleteket, melyeket Ön azonnal át tud ültetni meglévő, vagy akár induló vállalkozásába. Természetesen az eszközök és ötletek kivitelezésében is segítek Önnek.
 • Az első konzultáció ingyenes. A konzultáció során megbeszéljük, hogy miben és hogyan tudok Önnek segíteni, illetve az együttműködésünk részleteit.

  .A marketing tanácsadás személyesen történik.
  A tanácsadás szólhat rövidebb időre egy-egy konkrét projektre, de természetesen, folyamatos együttműködés is lehet.

 • A marketing tanácsadás során a vállalkozás elemzése után sort kerítünk a marketing stratégia felállítására, és egyben olyan konkrét marketing akciók is említésre kerülnek, ami alapján akár már másnap elkezdheti átalakítani marketing tevékenységét - ha szükséges.

  külső szemlélő, elfogultság nélkül

  A marketing tanácsadó függetlenül, érzelemmentesen tudja szemlélni azt az üzletet, amit a vállalkozó évek óta "gyermekeként" gondoz. Sokszor éppen ez akadályozza meg abban, hogy időben észrevegye, mikor kell váltani, mikor kell új irányt szabni a vállalkozásnak, vagy éppen hol van a probléma a vevőkört illetően.

  segítek rendszerezni
  tippeket adok, kinek mi vált be, minek mi a kockázata

   

  Miből áll a marketing tanácsadás?

 • marketing elemzés, amelynek során a következőket tekintjük végig:
 • termék/szolgáltatás - múlt, jelen, jövő
 • ár
 • értékesítési folyamat, vevők, értékesítők
 • reklám
 • marketing stratégia felállítása
 • marketing terv készítése
 • Marketing tanácsadás nálunk:

  A marketing tanácsadás során először is meginterjúvoljuk a vállalkozót termékéről/szolgáltatásáról, a piacáról, versenytársairól, eddigi reklámozási gyakorlatáról, annak eredményéről. Sokszor már a kérdezés során kiderül, mik azok a területek, ahol probléma, vagy éppen fejlesztési lehetőség rejlik.

  A szükséges lépéseket vagy gondolkodási területeket más kisvállalkozási vagy multinacionális példák segítségével vázoljuk fel. A magyarázatok részletesek, mindenre kiterjedőek, és tartalmazzák a legszükségesebb marketing elemzési és stratégia alkotási eszközök bemutatását is (4P, SWOT stb.).

  Különös hangsúlyt helyezünk azoknak a marketing lehetőségeknek a megemlítésére, amelyek az ügyfélkörünkben bizonyíthatóan jó eredményeket hoztak, és segítünk a módszer testreszabásában.

Marketing tanácsadás két területen végzünk:
 1. általános marketing tanácsadás - a vállalkozás egészével kapcsolatban: konzultációs óradíjban
 2. webmarketing tanácsadás - elsősorban azoknak, akik minket bíznak meg honlapjuk elkészítésével: extra díj nélkül

marketing tanácsadás

 

Hirdetési tanácsadás - marketing kommunikáció, médiavásárlás, weblap készítés, weblap fejlesztés, online kommunikáció 1994-2009 © Copyright Kordé Anita. - Pécs!

 marketing tanácsadás 06 72 224 280, Mobil telefon: 06 30 363 431 reklam1@t-online.hu marketing tanácsadás - ecard

reklám, hirdetés, marketing, marketing kommunikáció, kommunikáció, hirdetési tanácsadás, médiaoptimalizálás, médiavásárlás, arculat, kisarculat, nagyarculat, web, website, webdesign, DM, direct marketing, sajtókommunikáció, grafika, tervezés, látványtervezés, szórólapok, weblapok tervezése, autódekoráció, ajándéktárgyak

 

marketing tanácsadás marketing tanácsadás marketing tanácsadás marketing tanácsadás marketing tanácsadás marketing tanácsadás