kulcsszavas optimalizálás

Hirdetési tanácsadás - Reklám és marketing kommunikáció - Iroda: Pécs, Ady Endre utca 30.
Telefon: 06 72 224 280, Mobil telefon: 06 30 363 431 Email: reklam1@t-online.hu
Online kommunikáció 


weboldal lelemzés


honline pr

 
online prOnline PR
 • Az online PR az offline PR mellett és helyett is sikeresen működhet. Amennyiben az online PR mögött nincsen oflline PR támogatás, és azt a nulláról kell felépíteni, hatása jóval lassabban érezhető, mint a klasszikus PR esetében, azonban a lehető legolcsóbb megoldás arra, hogy PR célunkat elérjük.Az elkészült online PR megoldás azonban akár éveken keresztül is kifejtheti hatását, ami a klasszikus PR esetében ritkán fordul elő.

  Ha a klasszikus és az online PR hatékonyan együtt működik, akkor az rövidtávon és hosszú távon is eredményeket hoz.

 • online PR
 • A megfelelő média kiválasztása az online PR esetében azonban nem csak az adott portál látogatóközönségének összetételétől és a látogatók számától függ, hanem az adott oldal keresőmarketing értékétől is. A bannerek vagy PR cikkek elhelyezése sem egy egyszerű feladat.

 • Az Internet felhasználók száma ma már átlépte azt a kritikus határt, mely weboldal esetében önálló saját médiát jelent minden közszereplő kezében, aki saját honlapot üzemeltet. Az online PR elengedhetetlen cége imázsának formálásában, javításában. A cégéről kialakult képet egyre inkább honlapja alapján képezi célcsoporja. Eljött az az idő, hogy az online PR ugyan akkora, vagy nagyobb szerepet kell kapjon a cég PR tervében, mint a klasszikus PR.

 •  

 • Megtervezzük hírlevelét, hírlevelezést folytatunk - Elégedett vásárló, potenciális vevő, vagy egyszerű érdeklődő: ne engedje el őket! Kínáljon nekik személyre szabott akciókat, hűségprogramot, szakértői tippeket, lényeg, hogy olyat nyújtson, ami hasznos számukra, és tükrözi az Ön vállalatának segítőkészségét, szakértelmét és értékeit.

  A hírlevél szakszerű kialakításánál olyan tényezőket veszünk figyelembe, mint a közvetlen vagy közvetett értékesítés elősegítése, az internetre jellemző olvasási szokások és fogyasztói attitűdök, a potenciális fogyasztók megtartása, bizalom építése.

  A hírlevélre való feliratkozáskor megadandó adatok következtében az Ön ügyfél-adatbázisa folyamatosan nő, a csoport kiválóan szegmentálható, így akár személyre szabott ajánlatokat küldhet vásárlóinak.


  Online PR cikkeket írunk - Az offline PR-ből már jól ismert PR cikkek az interneten is remekül működnek, segítségükkel azt kommunikálhatja cégéről, amit az adott időpontban a legfontosabbnak tart.

  onlinepr Ha felkeltettük érdeklődését, forduljon hozzánk bizalommal!
 •  


online pr

 

Hirdetési tanácsadás - marketing kommunikáció, médiavásárlás, weblap készítés, weblap fejlesztés, online kommunikáció 1994-2009 © Copyright Kordé Anita. - Pécs!

 online pr 06 72 224 280, Mobil telefon: 06 30 363 431 reklam1@t-online.hu online pr - ecard

reklám, hirdetés, marketing, marketing kommunikáció, kommunikáció, hirdetési tanácsadás, médiaoptimalizálás, médiavásárlás, arculat, kisarculat, nagyarculat, web, website, webdesign, DM, direct marketing, sajtókommunikáció, grafika, tervezés, látványtervezés, szórólapok, weblapok tervezése, autódekoráció, ajándéktárgyak

 

weboldal elemzés