kulcsszavas optimalizálás

Online marketing - kommunikáció - Iroda: Pécs, Ady Endre utca 30.
Telefon: 06 72 224 280, Mobil telefon: 06 30 363 431 Email: reklam1@t-online.hu
Online kommunikáció 


reklám és marketing kommunikáció
hirdetési tanácsadás
 
online marketingOnline marketing.
 • Az Internetet, mint kommunikációs csatornát érdemes egyre komolyabban venni. Talán Önt is meglepné, hogy milyen visszhangot kelt egy látványos weboldal vagy egy jól szervezett online kampány.

  Tudásunk, tapasztalataink, kreatív hátterünk és kivitelező csapatunk segítségével bármely online kommunikációs stratégiát sikerrel alkalmazunk és hajtunk végre - hogy Ön biztonsággal megvethesse lábát az Interneten.

  A megfelelő időben, a megfelelő ügyfélnek a megfelelő üzenetet átadni. És mindezt nyomon követni.

 • Az online marketing alapelve összefoglalható a hagyományos marketing 4-lépéses folyamatával, azonban az Interneten a marketing tevékenység egyre inkább az eladó és az egyszemélyes piacot képző vásárló közötti kommunikációban valósul meg.

 • A kommunikátor szerepében az eladónak személyesebb módszerekkel van lehetősége cégének vagy üzletének ismertségét/tudatosságát felépíteni, és ezzel végeredményben egy emberközpontúbb kommunikációt létrehozni. A kommunikáció célja végső soron az, hogy megalapozza a potenciális vásárlóban a bizalmat az eladó iránt.

 • Ami az Ön előnyére is válhat:
 • online marketing
 •  

 • Online marketing Ha felkeltettük érdeklődését, forduljon hozzánk bizalommal!

   Hirdetési tanácsadás - marketing kommunikáció, médiavásárlás, weblap készítés, weblap fejlesztés, online kommunikáció 1994-2009 © Copyright Kordé Anita. - Pécs!

 online marketing 06 72 224 280, Mobil telefon: 06 30 363 431 reklam1@t-online.hu online marketing - ecard

reklám, hirdetés, marketing, marketing kommunikáció, kommunikáció, hirdetési tanácsadás, médiaoptimalizálás, médiavásárlás, arculat, kisarculat, nagyarculat, web, website, webdesign, DM, direct marketing, sajtókommunikáció, grafika, tervezés, látványtervezés, szórólapok, weblapok tervezése, autódekoráció, ajándéktárgyak

 

reklám és marketing kommunkáció