kereső marketing

Kereső optimalizálás, kereső marketing - Iroda: Pécs, Ady Endre utca 30.
Telefon: 06 72 224 280, Mobil telefon: 06 30 363 431 Email: reklam1@t-online.hu
Online kommunikáció 


reklám és marketing kommunikáció

reklám és marketing kommunikációkereső marketing

 
kereső marketingKereső marketing.
 • Mindenki szeretné, ha oldala, szolgáltatása könnyen megtalálható lenne az Interneten.
  Az emberek legtöbbször szabadszavas keresőrendszerekben, katalógusokban keresnek információt az Interneten. A Google keresőrendszerben például milliárdnyi keresés fut le naponta.
  A keresőmarketing speciális területe az Internet marketingnek. A keresőrendszerekben a legjobb megjelenési pozíciókra való törekvést jelenti, legyen az természetes keresőoptimalizáció, vagy fizetett hirdetések megjelentetése.

  A keresőmarketing szakembereink feladata, hogy jól átgondoltan stratégiákat alakítson ki a legjobb pozíciók megszerzésére, hosszú távú megtartására és a fizetett kampányok költséghatékony futtatására.

 • Az új megkeresések (honlap új látogatói) közel 75 - 80%-át lehet a Google keresőben való jó találati helyeknek tulajdonítani.4 látogatóból hármat a Google hozhat Önnek.
 • Miért ne lehetne az Ön cégének a weblapja is folyamatosan jó helyen a Google keresőben?
 • Nyissa meg új ablakban a Google Keresőt! Kattintson IDE! vagy a lent található keresőmezőbe írja be közvetlenül a hirdetési tanácsadás szót

  Keressen rá a számunkra fontos kulcsszókra, szókapcsolatókra! ( hirdetési tanácsadás, reklám és marketing kommunikáció). Hányadik helyen látja a www.kordeanita.hu kezdetű (a weboldal címét zölddel láthatja a google kereső találati listájában) címet? Tegyen próbát:

 • Google


  WWW kordeanita.hu
  Elkészítjük a kulcsszavak listáját.
 • Önnel közösen meghatározzuk, hogy mely szavakat szeretné menedzseltetni.
 • Javaslatot teszünk honlapjának átalakítására, optimalizására a siker érdekében.
 • Internetes marketinges szakember kollégánk gondoskodik arról, hogy az Ön fontos szavai, kifejezései minden hónapban, folyamatosan jó helyen szerepeljenek.
 • kereső optimalizálás Ha felkeltettük érdeklődését, forduljon hozzánk bizalommal!

kereső marketing

 

Hirdetési tanácsadás - marketing kommunikáció, médiavásárlás, weblap készítés, weblap fejlesztés, online kommunikáció 1994-2009 © Copyright Kordé Anita. - Pécs!

 kereső marketing 06 72 224 280, Mobil telefon: 06 30 363 431 reklam1@t-online.hu kereső marketing - ecard

reklám, hirdetés, marketing, marketing kommunikáció, kommunikáció, hirdetési tanácsadás, médiaoptimalizálás, médiavásárlás, arculat, kisarculat, nagyarculat, web, website, webdesign, DM, direct marketing, sajtókommunikáció, grafika, tervezés, látványtervezés, szórólapok, weblapok tervezése, autódekoráció, ajándéktárgyak

 

reklám és marketing kommunikáció