email marketing

Hirdetési tanácsadás - Reklám és marketing kommunikáció - Iroda: Pécs, Ady Endre utca 30.
Telefon: 06 72 224 280, Mobil telefon: 06 30 363 431 Email: reklam1@t-online.hu
Online kommunikáció 


nyomdai kivbitelezés

 

ajándéktárgyak

 

buszdekoráció


email marketing

 
email marketingE-mail marketing
 • A jól felépített honlap képes lehet arra, hogy piacot szerezzen Önnek és növelje lojális ügyfeleinek számát. Az e-mail marketing kampány viszont az az eszköz, amellyel ez a szám megsokszorozható!
 • Cégünk vállalja e-mail marketing kampányok megtervezését, lebonyolítását.

  Elemezzük a feladatot, piacot és a lehetőségeket, majd ezek alapján teszünk javaslatot az email marketing stratégia kialakítására.

 • email marketing

 • Kreatív tervezés

  Elkészítjük az Önök arculatának megfelelő e-mail kreatív tervet mind a HTML, mind pedig szöveges formátumú levelekhez. Tapasztalataink szerint nem elég csak a HTML formátumot elkészíteni (ebben kaphatnak helyet konkrét arculati elemek), hiszen a piacon jelenleg még sok olyan fogadó program található, amely csak egyszerű szöveges formátumot képes értelmezni. Ezért a lehetőségekhez mérten ezt a formátumot is a lehető legjobb tagolással, felépítéssel, és a megfelelő karakterkódolással készítjük el.

 • Az e-mail marketing kampány mérése, visszacsatolása

  A kampány eredményeinek értékelése kritikus feladat, ezért olyan statisztikai oldalt készítünk az Ön kampányához, amellyel - az adatok teljes részletezésével - folyamatosan nyomon követhetőek a következő kritikus információk:

  • hány felhasználó nyitotta meg az e-mailt
  • hány felhasználótól pattant vissza az e-mail
  • konverziós arány, azaz hány felhasználó kattintott egy-egy adott linken, amely őket
  • az Ön honlapjára vitte
  • leiratkozási arány

  Ezen adatok segítségével Ön a legteljesebb képet kaphatja az e-mail marketing kampány sikeréről, illetve a részletes adatok segítségével felépítheti azt az adatbázist, amely a jövőben cége egyéb marketing adatbázisa alapjául szolgálhat. A statisztikai adatok mindegyike szabvány táblázatos, Microsoft Excel által is támogatott formátumban (csv) az e-mail marketing kampány teljes ideje alatt letölthető.
 • e-mail marketing Ha felkeltettük érdeklődését, forduljon hozzánk bizalommal!


    

Hirdetési tanácsadás - marketing kommunikáció, médiavásárlás, weblap készítés, weblap fejlesztés, online kommunikáció 1994-2009 © Copyright Kordé Anita. - Pécs!

 email marketing 06 72 224 280, Mobil telefon: 06 30 363 431 reklam1@t-online.hu email marketing - ecard

reklám, hirdetés, marketing, marketing kommunikáció, kommunikáció, hirdetési tanácsadás, médiaoptimalizálás, médiavásárlás, arculat, kisarculat, nagyarculat, web, website, webdesign, DM, direct marketing, sajtókommunikáció, grafika, tervezés, látványtervezés, szórólapok, weblapok tervezése, autódekoráció, ajándéktárgyak

 

nyomdai kivitelezés ajándéktárgyak