autódekoráció

Hirdetési tanácsadás - Reklám és marketing kommunikáció - Iroda: Pécs, Ady Endre utca 30.
Telefon: 06 72 224 280, Mobil telefon: 06 30 363 431 Email: reklam1@t-online.hu
Online kommunikáció 


nyomdai kivitelezés

 


autódekoráció

 
autódekorációAutódekoráció
 • A járműdekoráció a leghatékonyabb reklámok közé tartozik, mivel mobilitásánál fogva a lakosság széles köréhez eljut. Egyszeri költséggel, külön bérleti díj nélkül, hosszú távó reklámlehetőséget biztosít.
  Minden bizonnyal már Ön is tapasztalta, hogy egy ötletesen kitalált és profi minőségben kivitelezett autódekoráció mágnesként vonzza a tekinteteket, így az egyébként passív közterületi résztvevőkből akaratukon kívül is aktív reklámfogyasztókká válnak. Fotók és feliratok segítségével egyedi és figyelemfelkeltő reklámhordozót varázsolunk járművéből, amint azt a fenti képek is jól szemléltetik.
  A vágott öntapadós tapéták mellett a nyomtatott fóliák végtelen lehetőséget nyújtanak vállalkozása megjelenítéséhez, mivel csak a fantázia szabhat határt az elképzeléseknek.
 • buszdekoráció
 • Fóliáink I. osztályú minőségben kerülnek fel partnereink autóira, haszongépjárműveikre, reklám- és cégtábláikra.
  Széleskörű fóliakínálatunkból minden kedves partnerünk számára a legmegfelelőbb tipust kínáljuk, a használattól és a hely adottságaitól függően.
 • Komoly tapasztalattal bírunk autók teljes vagy részleges felületeinek fóliával történő bevonásában, akár fotómínőségben nyomtatott grafikával is
 • VÉDŐFÓLIÁVAL ELÁTOTT AUTÓ ÉS BUSZDEKORÁCIÓKRA 1 ÉV GARANCIA!

 • Munkáink kiválóan alkalmazhatóak:
  - Autókon, Buszokon
  - Haszongépjárműveken és Teherautókon
  - Üvegen, Műanyagon, illetve Fémszerkezeteken
  - Cégtáblákon, Reklámtáblákon
  Melyek segítségével jelentős ügyfélforgalom növekedés érhető el, továbbá rendkívül jó reklám és marketing eszköz kerül az Ön és vállalata kezébe.
 • buszdekoráció Ha felkeltettük érdeklődését, forduljon hozzánk bizalommal!
 • buszdekorácio


 

 

Hirdetési tanácsadás - marketing kommunikáció, médiavásárlás, weblap készítés, weblap fejlesztés, online kommunikáció 1994-2009 © Copyright Kordé Anita. - Pécs!

  06 72 224 280, Mobil telefon: 06 30 363 431 reklam1@t-online.hu autódekoráció - ecard

reklám, hirdetés, marketing, marketing kommunikáció, kommunikáció, hirdetési tanácsadás, médiaoptimalizálás, médiavásárlás, arculat, kisarculat, nagyarculat, web, website, webdesign, DM, direct marketing, sajtókommunikáció, grafika, tervezés, látványtervezés, szórólapok, weblapok tervezése, autódekoráció, ajándéktárgyak

 

nyomdai kivitelezés ajándéktárgyakajándéktárgyak