Google AdWords kampányok lebonyolítása, menedzselése és nyomonkövetése

Miért éppen az AdWords?

Amiért érdemes Önnek is az AdWords hirdetési rendszert választania

Google AdWords hirdetési rendszer folyamata

Az AdWords hirdetési rendszer folyamata

Ha már rendelkezik weboldallal, vagy csak most tervezi az interneten való megjelenést, de nem tudja milyen kötséghatékony, látogatót vonzó formában ismertesse meg leendő vásárlóival honlapját, akkor Önnek is a legjobb megoldás, a Google AdWords hirdetési rendszerének használata.

Az AdWords a legismertebb webkereső, a Google által üzemeltetett PPC (kattintás alapú) online hirdetési rendszer. Teljesen mindegy mennyiszer jelenik meg a hirdetése, Ön csak a kattintások után fizet.Ha szeretne egy határozott céllal, kiválasztott időszakban, egy bizonyos üzenetet eljutatni leendő és új fogyasztóihoz, akkor Ön számára is ez a megoldás

Googel Adwords kampány

A hagyományos hirdetési felületek megrendelésekor sajnos eddig Ön minden egyes megjelenést kénytelen volt megfizetni, miközben lehet, hogy a hirdetésének olvasói csak 1-2%-a látogatta meg valóban weboldalát, vagy üzletét.

Az AdWords rendszerén belül csak azok után a látogatók után kell fizetnie akik rá is kattintottak hirdetésére és ezáltal valóban ellátogattak weboldalára. Mivel leendő vásárlói azért kattintanak az Ön hirdetésére mert az Ön termékét vagy szolgáltatását keresik és szeretnék igénybe venni, ezért ezek után már a megfelelő kommunikáción múlik milyen üzleti sikert tud elérni az Önhöz ellátogató érdeklődőkkel.
Természetesen azon kommunikáció kialakításában is segítségére vagyunk Önnek, hogy a leghatékonyabb értékesítési csatornát tudja kihozni weblapjából

A hirdetésre kattintva rögtön elirányítjuk leendő vásárlóját arra az oldalra (szükség esetén kialakítunk Önnek egy külön speciális promociós oldalt) vagy termékinformációhoz, amit keress, így, a látogató figyelme folyamatosan, a konkrét cél elvesztése nélkül jut el az Ön szolgáltatásához vagy termékéhez. Ezzel Ön nagyszerű lehetőséget kap arra, hogy az érdeklődőből ügyfélé konvertálja a látogatót.

Google AdWords

  Google AdWords Ingyenes megjelenések, csak a látogatók után kell fizetni
  Google AdWords Rögtön inditható hirdetések, kampányok
  Google AdWords Kiválóan célozható a megfelelő célcsoportra
  Szabályozható, kontrollálható költség
  Google AdWords Teljes mértékben kontrollálható, hogy mely időszakban jelenjenek meg
  .....hírdetései
  Google AdWords Kiválóan alkalmas direkt ajánlatokra
  Google AdWords Tematikus weboldalak célozhatósága (a tartalmi hálózat segítségével)
  Google AdWords Változatos kreatív üzenetek megjelentetésének biztosítása.

A hirdetések fontos meghatározója a kulcsszavakra való célzás. Az AdWords hirdetések két fő megjelenési helyen szerepelhetnek. Ezek egyike a Google keresőjében való megjelenés. Vagyis a Google keresések találati listája felett és mellett (jobbra) jelennek meg az úgynevezett "szponzorált linkek". Ezek a fizetett keresőtalálati hirdetések. Csak akkor jelenik meg hirdetése, ha az általunk beállított kulcsszavakra, kifejezésekre keresnek a látogatók.

Google Adwords hirdetések
A Google keresőben megjelenő AdWords hirdetések helyei

A másik fő megjelenési helyek azon tartalmi hálózatok, melyek vállalták a Goggle AdWords hirdetések megjelentetését. Itt akkor jelenek meg hirdetései ha a megadott kulcsszavak kapcsolódnak a Google AdWords hirdetések megjelentetését vállaló weboldal tartalmához.

Google AdWords hirdetések

A Google tartalmi hálózataiban megjelenő AdWords hirdetések helyei

Google AdWords

A Google AdWords hirdetési rendszerén belül jelentéseket és kimutatásokat biztosítunk kampányai eredményeiről. Látja hogy, a látogatók mely időszakban, mely kulcsszavakra és milyen módon kerültek a weboldalára. Ha A Google Adwords jelentéskezelőjét kiegészítjük a Google Analytics webanalitikai rendszerével, akkor nem csak a hirdetései eredményeségét, hanem a honlapján elidőzőtt látogatók tevékenységét is kiválóan nyomon követhethetjük Önnek.

Google AdWords statisztika
Az AdWords hirdetéseiről pontos és folyamatos statisztikát biztosítunk, hogy eladási mutatói nővekedjenek.

Ha értékesítési stratégiájába Ön is szeretné beépíteni a Google AdWords hirdetési rendszerét, vagy csak szeretne többet megtudni erről a rendkivül népszerű és hatékony hirdetési módról, amit méltán használnak millióan világszerte, akkor keressen minket, hogy a legeredményesebb és legköltséghatékonyabb Google AdWords hirdetési kampányát összeállíthassuk és menedzselhessük.

 

google adwords

SZEREZZEN MÉG MA ÚJ ÜGYFELEKET VÁLLALKOZÁSÁNAK!

Ha szeretne Ön is részt venni a Google
AdWords hirdetési rendszerében, kérjük
töltse ki űrlapunkat, hogy felvehessük
Önnel a kapcsolatot:

Google AdWords
Google AdWords Weboldal tervezés
Google AdWords Email marketing
Google AdWords Weboldal elemzés
Google AdWords Meglévő weboldalak korszerűsítése
Google AdWords Kulcsszavas optimalizálás
Google AdWords Kereső marketing
Google AdWords Tanácsadás
Google AdWords Reklám grafikai tervezés
Google AdWords Médiatervezés, vásárlás
Google AdWords Szórólapok, hirdetések tervezése
Google AdWords Arculat, logó tervezés
Google AdWords Ajándéktárgyak
Google AdWords Reklámtáblák, molinók tervezése, gyártása
Google AdWords Auródekoráció tervezése, gyártása
Google AdWords Nyomdai kivítelezés


Google AdWords

Google Analytics
Kulcsszó elemzés
honlap optimalízálás